Annakarinhell

Nothing: En deodorant

Inlägget är i annonssamarbete med Nothing

Ja, det låter ju kanske pyttelite lustigt ”i samarbete med ingenting”. Men det är helt enkelt detta Malmöbaserade deodorantföretagets namn.
Namnet är ju egentligen helt irrelevant men ändå väldigt passande: den innehåller typ ingenting. Fast, det är förstås en förenkling. Men det är naturliga och få ingredienser, helt enkelt.
Den har inte ens parfym.

Que? Kanske du tänker nu. Att deodorant måste dofta för att liksom… dölja svettlukten?! MEN så är det faktiskt inte helt.


Klart det är gött att dofta gott. Jag själv ÄLSKAR parfym. Verkligen. Men inte i precis alla produkter jämt. Jag kan tycka att parfymen jag väljer att faktiskt spruta på mig ska vara den som känns.
Inte deon, hudkrämen eller hårgelén.
Därför kan jag tycka att det är himla trevligt med denna doftfria roll-on (som jag faktiskt använt fram och tillbaka sen över ett år tillbaka) för den gör så att jag inte luktar svett. Och heller inget annat. Mer än min egna doft då.
Vilket ju är rätt fint ibland.

Dessutom kan min hy vara en mes och reagera på olika antiperspiranter och bli kli-iga och sånt trist, vilket jag slipper med en enklare deo som denna.

Åh, och jag som är lite av en svettis har faktiskt testat och gillat att använda spraydeon på fötterna innan jag ger mig ut för en heldag i dojjor. Med goda resultat!

Läs mer om produkten och företaget på deras hemsida här <3

Inlägg i annonssamarbete med Nothing

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Annakarinhell

Häng med mig i min vardag där jag studerar, målar, fotograferar, äter (och lagar) gött vegokäk, går på events, umgås med vänner och har det rätt fint i allmänhet.

Mest lästa

  1. Made In China
  2. Mat som inte ser mycket ut för världen men som smakar himmelskt vol.3467
  3. Kärleksmums
  4. Caesarsallad ≠ Falafelsallad
  5. En helg hemma i edet