Annakarinhell

Gravid: fan varen växer

Vecka 27.
Ja, magen växer i takt med ungen förstås. Det är ju superrimligt. Men också underligt.
Jag trivs bra i kroppen, även om magen konstant förändras (och ungen dansar därinne). Det enda som nu stör är min svaghet och smärta. Jag får vara så försiktig för att inte ta ut mig. Men jag har fått in vanan lite nu så det är inte SÅ himla jobbigt.

Försöker äta mer, vilket är lite av en utmaning. Men jag tränar på att få in en vana att småäta, även om det går långsamt.. Det blir liksom fullt i magen så snabbt och jag känner ganska sällan att jag är hungrig så det blir rätt ofta att jag glömmer.
Men jag ska bli bättre på det nu!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Annakarinhell

Häng med mig i min vardag där jag studerar, målar, fotograferar, äter (och lagar) gött vegokäk, går på events, umgås med vänner och har det rätt fint i allmänhet.

Mest lästa

  1. I mitten av graviditeten
  2. En sista sommarsoldag
  3. Yummy Tummy
  4. rusty peaches
  5. Back in stripes