Djungeltrumman­bloggen

Är du hungrig?

Vi har varit så upptagna den här veckan, att vi ju glömt att tipsa er om stans nya burgarställe! I onsdags vid lunch drog delar av redaktionen till Storgatan 47, men inte för att börja köa till Petters releasefest eller nåt. Nej, vi skulle trycka käften full av bröd, kött, bärs, milkshake och pommes med den ena 5:2-ovänliga dressingen efter den andra. Kort sagt: vi besökte splitternya Butchers Market.
Butchers1

Vi skulle ljuga om påstod att det inte kändes lite märkligt att traska ned för trapporna till Orgias gamla lokal, mitt på blanka dagen. Istället för fylleragg och innan-hemgång-järnen möttes vi nu av något helt annat. Vi käkade cheese & bacon-burgare, drack Brooklyn Lager, smakade på milkshakes, åt världens bästa grönsak, pimentos de padrons, och gjorde vårt yttersta för att lyckas avsluta två portioner pommes. Den ena var täckt av ost, och den andra av bacon, svartpeppar och vitlöks-grejs. Om man säger såhär: vi är fortfarande mätta.

padrons

Stället är nu öppet för allmänheten, så gå dit och testa. Än har du inte hunnit bränna hela lönen/CSN:et, och Butchers Market är faktiskt inte speciellt dyrt. 100 spänn kostar en 150 grammare Cheese & Bacon, fast då ingår förstås inga tillbehör.
En liten grej bara: lämna alla som har något som helst nyttighetstänkande hemma. Här är det fett, kolhydrater, mer fett och mer kolhydrater som gäller. Du kommer rulla därifrån, vare sig du vill eller inte.

Karin Londré

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!