Djungeltrumman­bloggen

Här på kontoret spenderar vi fredagen med att maniskt uppdatera YR.no, som vore det Aftonbladets chatt back in the day. Så fort temperaturen kryper över 15 grader lär redaktionsmedlemmarna hitta på den ena dåliga ursäkten efter den andra, sen muttra nåt om att ”ta helg” och försvinna. Därför är det säkrast att skynda på med Helgens Spotifylista. Den här veckan är den signerad Deadheads, som släpper sitt debutalbum om bara ett par veckor.

Deadheads-4180

Skivan har fått det inte alls anmärkningsvärda namnet This is Deadheads First Album (It Includes Electric Guitars), och släpps den 10 maj. Ikväll ser du dessutom Deadheads live på Göteborgs Rockfest. Spotifylistan de gjort åt oss på Djungeltrumman beskrivs såhär:
”Vi har valt att plocka hej vilt från gammalt och nytt i genren ”sväng”, som involverar rock, pop, punk, souloch hårdrock. Detta är ett urplock av vad ni hittar i våra stackars skivhyllor och vad vi kan spela när vi spelar skivor på stadens klubbar och pubar. Perfekt låtlista för såväl förfesten och parkhänget som till en regnig morgon påväg till kneget. Håll till godo.”

Ha en fin helg, hörru!
/Djungeltrumman

Vill du lyssna på Ebbot, Elliphant, Holograms, MF/MB eller alla andras favoritlåtar, så hittar du alla listorna här!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!