Djungeltrumman­bloggen

Djungeltrummans Bokmässeförfest!

Det finns såklart alltid anledning att fira, men just nu lite extra mycket. Hela Stan fyller ett år och #12 försläpps, Teg Publishing släpper ljudessän Madonnan och Gycklaren av Stina Otterberg och Bokmässan fyller 30 år med en hel mässa runt knuten. Allt det vill vi hurra för med dig!

10661819_10152512494003778_5016689795165277216_o

MATTIAS ALKBERG spelar skivor. Hurra!

MADONNAN OCH GYCKLAREN – en ljudessä om litteratur och ordkonst. Hurra!
Genom att ställa frågan ”vad sker när vi läser?” fokuserar Otterberg i ljudessän dels på själva läsupplevelsen, men också på det ansvar vi har inför litteraturen. Essän blir ett inlägg för ordkonstens särart – och vikten av att den får finnas på sina egna villkor. Den måste inte vara nyttig eller mätbar. Räcker det inte med att den utgör skillnaden mellan civilisation och icke-civilisation?
Stina Otterberg är litteraturvetare, kritiker och författare.

Vi ses på Heaven 23 i Gothia Towers den 24 september. Festen börjar 20.00 och pågår till sent. Alla dricker ekologiska TT och stans godaste cocktails. Vi pratar om våra allra bästa litterära upplevelser. Eller vad som sker när vi läser. Eller nåt helt annat samtalsämne.

Om vi ska kunna bjuda dig på nåt gott och du ska få med dig en goodiebag (alltså, det ordet…) full av fina presenter hem behöver du göra två saker: 1. OSA här nedanför. 2. Kom i tid. De tidiga får skörda, de sena får gråta! Eller i alla fall betala för saker de tidiga slipper betala för.

[gravityform id=”16″ name=”Osa till Djungeltrummans Bokmässe-förfest!”]

Välkommen!
/Djungeltrumman, Hela Stan, Teg Publishing och Bokmässan
dtlogga     helastanlogga  tegpublishing-logo2-pos- punktlogo

Tack till:

TT

2 Kommentarer
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!
  5. Äntligen ESC!