Djungeltrumman­bloggen

Vi hade en tanke på att låta Spotifylistandet vila under sommaren, men så länge det finns fina människor som vill göra fina spellistor åt oss, är vi inte direkt de som tackar nej. Som den här veckan, till exempel när Faråker räckte upp handen och ropade ”Jag vill! Jag vill!”, och vi hoppade jämfota av glädje och svarade ”Gör det! Gör Det! Gör det!”. Nedan följer resultatet, och vi kunde inte vara nöjdare.Press pic 1 (Johannanna Wulff) - svartvit

Faråker, eller Olle Blomström som han kallas till vardag, har precis släppt singeln Ellinor, och den låter verkligen hur fint som helst. Lyssna här.

Spellistan han har gjort heter dock nåt helt annat, närmare bestämt Runaway, och när Olle själv skulle beskriva den lät det på det här sättet:
”Det bästa stället att lyssna på musik är i en bil. Så här brukar det se ut när jag väljer musiken. Om jag bestämmer över radion är Fortunate Son en obligatorisk förstalåt, och när jag inte längre orkar välja slutar det alltid med ett Beach Boys-maraton.”

Så, hoppa genast in i bilen och öppna öronen. Ditt roadtrip-soundtrack hittar du här.

Let there be HELG!
/Djungeltrumman

Vill du lyssna på typ Lotta Lundgren, Gnucci, Filip&Fredrik-Fredrik, Lilla Lovis eller massor av andras Spotifylistor? Klicka här.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!
  5. Äntligen ESC!