Djungeltrumman­bloggen

GBG Wrestling

Sveriges första och bästa wrestlingförbund GBG Wrestling bjöd i lördags in till Night of Thunder på Trädgår´n. Djungeltrummans Lars Teglund var där.

 
Satan vad mäktigt det var. Bäst var nog Conny Mejsel, den goa göteborgaren med ölmage. Eller den italienske tjejtjusaren Don Kalif. Eller den gravt alkoholiserade clownen Eddie Vega. Eller maskinen Jenny Sjödin. Eller alla.
 
Plötsligt fann man sig själv skrika "CONNY! CONNY! CONNY! CONNY!", dricka bärs i platsglas och bua (hata) när en av tvillingarna i Doppelgangsters fick minsta lilla övertaget. Trots att jag inte visste vem nån av dem egentligen var och omöjligt borde ha en förhandsfavorit. Jag rycktes med, helt enkelt.
 
Och jag ville inte vara någon annanstans i hela världen än där, just då. Det var ingen tvekan om saken, jag förstod vad som är grejen med wrestling och varför folk är i publiken är som galna. Dels för att det är så kul, snyggt och grymt men också för att man som publik är en del av fighten och showen.
 
Ska jag vara ärlig (ja, varför inte?) laddade jag hem några amerikanska wrestling-avsnitt och satt som klistrad hela söndagkvällen. Allt för att återuppleva stämningen på Trädgår'n.
 
17 november är nästa gala. Jag är där. Nyfrälst.
 
Lars Teglund
 
ps. Kolla fina "inte tagna med mobilen"-bilder från kvällen här: http://www.christerhedberg.se/
Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!
  5. Äntligen ESC!