Djungeltrumman­bloggen

Göteborg har bytt vinter mot vår, och Göteborgarna passade i samma veva på att byta kläder mot kläder på Frilagret. Bland annat djupdöks det i Justin Bieber-hoodies och perfekta jeans. Bytt är bytt!

Cedrik

Cedrik2

Cedrik Sjöblom, 23 år, studerande.

 Tja! Vad har du på dig idag?
– Jag har en T-shirt som jag fick från Knarrholmsfestivalen för 2 år sedan, min systers jeans som faktiskt passade mig också vilket är helt underbart, och skor från eurosko som är rätt slitna och charmiga! Ryggsäcken fick jag från inomhus-EM i friidrott när jag jobbade där som volontär!

Har du hittat något gött här idag?
– Ja, jag har hittat lite för mycket faktiskt … Jag har hittat typ 10 plagg, och har bara plats för fem. Bland annat ett par jeans som, när jag provade dom, kändes som att jag kom hit med dom på mig. Faktum är att jag inte har köpt kläder på typ två år, så det här är ett jättebra tillfälle!

Viktoria

Viktoria1

Viktoria Ghodrat-Esfahani, 25 år, jobbar och studerar.

Vad har du på dig idag?
– Har en ascool WarnerBros Interview With The Vampire-crewjacket från Emmaus, som förmodligen är en kopia … Dr Martens, kjol och tröja från Monki!

 Har du hittat något gött här idag?
– Ja helt okej saker. Bland annat en Justin Bieber-hoodie, ganska sarkastiskt haha! Men jag letar fortfarande efter något riktigt speciellt, måste finnas en guldgruva här någonstans..

 Om du bara fick ha på dig kläder i en enda färg i ett helt år, vilken skulle det vara?
– Vinrött!

Text och foto: Anders Olofsson

Kan du inte få nog? Kolla in våra tidigare Göteborg Streetstyle!
vol 1vol 2vol 3vol 4vol 5vol 6vol 7vol 8Way Out West 2012vol 9vol 10vol 11vol 12vol 13vol 14vol 15vol 16vol 17vol 18vol 19vol 20vol 21vol 22vol 23vol 24vol 26vol 27vol 28vol 29vol 30Way Out West 2013vol 32vol 33vol 34vol 35vol 36vol 37, vol 38, vol 39.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!