Djungeltrumman­bloggen

Hej Icona Pop!

Grymma, duktiga, snygga Icona Pop ärar Jazzhuset och Klubb V ett besök på torsdag. God anledning för oss att få ta oss ett snack med dem!

 
Hur förbereder vi oss bäst inför torsdag?
Vi sjunger högt Håkan Hellström i Karaoke version hela vägen från Malmö. Slutar endast när vi skall köpa mozzarellasticks på Max. Blir lite hesa men det är det värt. Första ölen knäcker vi i bilen när vi kör in i Göteborg. Sen blir det panik som vanligt när Oskar vår keyboardist skall köra slalom mellan alla spårvagnar, alla spiller ut öl och har en väldigt nära döden upplevelse. Vi är framme!
 
Och nästan lika viktigt, hur överlever vi fredagsmorgonen?
Vi kickar igång morgonen med en jävligt bra playlist förberedd på vår dator som ligger precis vid sängen. Pratar om gårdagens fantastiska fest och känner att det är värt att känna sig som en riktigt sliten rockstar i Göteborg denna morgon. Sedan strottar vi ner längst avenyn och letar upp det bästa kaffestället i stan. Där sitter vi och dricker tonvis med kaffe tills det är dags för oss att dra vidare till nästa stad. 
 
Hur skulle ni låta ifall ni var från Göteborg?
Käckare än vi gör nu!
 
Ni vaknar upp på fredag hemma hos Ebbot, har adressändrat till Liseberg och bytt namn till Glenn 1 och 2, vad har hänt?
Shit, vad fulla vi var igår… Hur hände detta? 123 missade samtal på mobilen och vi är iklädda randiga tröjor och käcka strumpor. Vi kommer överens om att denna förvandling måste ha skett i ett euforiskt tillstånd när vi försökt charma en man och bara levde i stunden. Vi tänkte inte på konsekvenserna. ”Vem kan det ha varit?” frågar vi Ebbot men han är fortfarande för full, det måste ha varit Lasse Kronér eller Loket! 
1 kommentar
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!