Djungeltrumman­bloggen

Hej Magnus Ekelund!

Djungeltrummans nya succébloggare Magnus Ekelund får publiken att gå upp i brygga. Han har redan lanserat en egen diet, fått Mattias Alkberg att utöva parkour, uppfunnit ordet jajemus och gett Bob Hund en egen ordvits. Oraklet i rosa scarf ger här en intim intervju, bara för Djungeltrummanpublikens ögon. 

Välkommen till Djungeltrumman! 
Tack så mycket. 

Varför ska man läsa din blogg? Är du så jävla rolig egentligen?
Vad kul att ni utgår ifrån att jag är rolig. Det finns ett värde i det. När jag var yngre försökte jag sudda ut den delen av mig själv. Jag ansåg att det inte var mycket värt att se humoristiskt på tillvaron. Egentligen utgick jag nog ifrån att ingenting var intressant. Utom möjligen musik då. Men det är ju enkelt att vända på, så nu anser jag att allting är intressant istället. Jag har aldrig försökt göra något av att jag skulle vara rolig, utanför min egen blogg och vlogg, utan det är mer bara för att underhålla mig själv. Det händer inte så mycket i mitt liv.
 
Vi vill hänga! Har du några planerade Göteborgsresor på gång?
Men så roligt! Faktum är att jag har det. På fredag ska jag spela på Lagerhuset Dansar & Ler., både som öppningsakt till Mattias Alkberg och som en del av hans band. Sedan kommer jag tillbaka redan i december och gör en liknande grej med Jakob Hellman på Sticky Fingers.
Du måste antingen saxa alla dina blogginlägg direkt från Kissies blogg och gå ut med att allt är dina åsikter, eller vara praktikant på Blondinbellas skapelse Egoboost Magazine de kommande tre åren? Pest eller kolera, go!
Lätt val. Praktikant på Egoboost Magazine. Det skulle ju innebära att jag får betalt och jobbet kan man ju alltid lämna på arbetsplatsen när man slutar. Och fylld av självhat det är jag redan, till bristningsgränsen. Det här skulle ju innebära att jag har någonstans att rikta det. Tänk vad skönt. Känns som att ni lät mig välja mellan pest och gräddtårta… Och då bör tilläggas att jag tycket att gräddtårta smakar så där.
 

Fler intervjuer

Vill du läsa om när Belle and Sebastian-Chris snackar om friterade Snickers, när Lifelike slår världsrekord i korta svar eller när Icona Pop adressändrar till Liseberg? Klart du vill! 
Du finner alla våra intervjuer när du klickar här.
1 kommentar
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!
  5. Äntligen ESC!