Djungeltrumman­bloggen

Helgens klubbrunda!

Vecka 20 kommer gå till historien som den mest förvirrande någonsin. Bara tre arbetsdagar, och fyra dagar helg. Djungeltrummans vårfest gjorde onsdag till lördag, och torsdagens potatismos-hjärna gav hela dagen en smärtsam ångestfeeling. Plötsligt känns då denna fredag som måndag, men så är det ju faktiskt inte. För det är ju nu det är helg på riktigt! För att påminna er om detta finner ni nedan er bibel i Göteborgsnatten: helgens klubbrunda!

Fredag
Jag tycker väldigt mycket om indiepop. Jag lyssnar på indiepop, dansar till indiepop och jag spelar dessutom indiepop när jag är, så kallad, dj. Ikväll gör jag allt det där, och lite till, på Jazzhuset, där det är dags för Indiedisco. Ni borde komma och dansa med mig! När så festligheterna är slut på Erik Dahlbergsgatan, och tonerna av förslagsvis Minnen Av Aprilhimlen live i Lisebergshallen 2002 ringat ut, då traskar vi i gemensam tropp till Yaki-Da. Där har nämligen vännerna på Clandestino uppvärming för själva festivalen och det blir antagligen hur kul som helst! Temat för kvällen är "semi-vuxna människor gör saker tillsammans. Till exempel dricker sprit och dansar på en scen".

Lördag
Jag kollade precis yr.no och enligt de goa norrmännen ska det bli 17 grader och sol på lördag. Då är det ju i sig en ypperlig idé att bege sig ut till världens bästa skärgård (Göteborgs, alltså!) för att sitta på en klippa och jobba på den vackraste av solbrännor, "kräftan". Lägg sedan till att en tillställning vid namn Brännö Gille huserar på, just det, Brännö den här dagen, och det känns närmast korkat att stanna hemma. Där spelar bland annat Nicolai Dunger och Ebbot live, så det hela kan nog bli smått fantastiskt. När du väl återvänt till stan vill du antagligen inte lämna vattnet helt och hållet, så därför fortsätter vi festen på Röda Sten. Där hittar du kvällen till ära Ladyfest, och de har med sig tre omgångar dj:s, som alla råkar vara tjejer och asbra. Det mina vänner, är rent ut sagt en lethal combination.

Vill ni göra annat i helgen? Alla svar finns i vår klubbguide.

Puss!
/Karin

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!
  5. Äntligen ESC!