Djungeltrumman­bloggen

Helgens klubbrunda!

Nu har det gått tre hela veckor sedan jag sist skrev en klubbrunda. Tre hela veckor, utan planerande av mina utekvällar. Under dessa veckor har jag allt som oftast funnit mig själv mållöst vandrande på Göteborgs gator nätter igenom. Ett ständigt planlöst irrande, för att sedan smita in på det ena konstigare stället efter det andra. Där har jag försökt beställa  , för mig, okarakteristiska alkoholhaltiga drycker, så som Pina Colada och päroncider. Så många olika drinkar, men samma sorts besvikelser. Ni får därför förstå att det är med största glädje, entusiast och ja, till och med lättnad, jag ger er: HELGENS KLUBBRUNDA!

 

Torsdag
Jag tycker mycket om indie. Många olika sorters indie tycker jag om, men min absoluta favorit-indie kan faktiskt vara riktig indie. Det är inte bara därför jag vill gå till Real Indie Parken utan också för att det här spelar tre fina band. Plus att jag gillar hela konceptet, ni vet sådär att folk som spelar i band kan gå och träffa folk som jobbar på skivbolag och så möts allt och blir fint och mysigt. Det är bra! När det stänger finns det bara ett ställe att gå, och det är Klubb VJazzhuset. Varför? För att jag spelar skivor där. Såklart. 

Fredag
Fredag är releasefesternas dag! Men innan du väljer releasefest, eller försöker hinna med alla, föreslår jag att du svänger förbi Vansinnet. För på stans allra nyaste tillskott spelar danska Get Your Gun och Göteborgska The Tapes och vi borde gå dit och kolla in dem. Allihopa! Sedan kör det ju ihop sig lite grand, men med ett gott humör och ett fungerande spårvagnskort (jag har en av de två, gissa vilken!) går det hela att lösa. Du vill börja kvällen på Happy Hands Clubs releasefest på Röda Sten. Sedan, kanske fram emot halv två, om du är våghalsig och lider av FOMO, beger du dig till Fibes, Oh Fibes! tillställning på Clooney's för att fortsätta natten. Tillsammans fixar vi det här!

Lördag
Det finns få svenska popsångare jag tycker om mer än Jakob Hellman. Därför får ni förstå min glädje över att han är tillbaka i stan, samt att jag kanske inte kommer köa i dagar som ett annat Eric Saade-fan, men i alla fall planerar att studsa Avenyn upp inför spelningen på Stadsteaterns Foajébar. Efteråt torkar jag tårarna, återfår (kanske) värdigheten och beger mig vidare ut i natten. Närmare bestämt till Lagerhuset, för att hälsa på Djungeltrumman-vännerna Småbiran & Dynamiten i dj-båset. Därifrån vet ingen var natten tar mig, men en vild gissning är kanske till mitt home away from home, Clooney's, eller kanske någon helt annanstans. Har ni en bra fest på gång, kan ni väl hojta?

Oh, just ja. Tycker ni inte som jag? Då finns det oändliga mängder fester att undvika mig på här!

Puss!
/Karin

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!