Djungeltrumman­bloggen

Helgens klubbrunda!

 

Nu ska Göteborgarna räddas från 5-tillstånden och allt det hemska som de bär med sig. Det har de som aldrig går ut och festar bestämt. Jag föreslår att vi för en kväll har 3-tillstånd på Avenyn. När klockan slår 03.05 släpper vi sedan ut politikerna som ställt sig bakom förslaget med uppdraget att inhandla valfritt mål på Burger King, ett paket blåa Winston från Sleven och sedan hitta en taxi hem. Möjligtvis att man skulle kunna lägga till att de var tvungna att hitta en svartklubb också, men när alla ställen stänger tre blir det förhoppningsvis ingen utmaning alls.
Hur som helst, i helgen dricker jag sprit ända till klockan fem såhär:

FREDAG

Vissa klubbar är värda en lite längre resa. Jag hoppas att KitchenRöda Sten ska vara precis en sådan klubb. På fredag ger jag dem chansen att bevisa att jag har rätt! Vid tre går jag självklart inte hem, utan åker på fredligast möjliga sätt spårvagn till HoodlumsNefertiti, för att härja till den musik som Småbiran&Dynamitenvill att jag ska härja till.

LÖRDAG

För ett par veckor sedan berättade jag för er att jag var i desperat behov av ett hem på Göteborgs klubbscen. Nu har jag hittat ett! Det heter Clooney’s och är snyggt, kul, och gött på samma gång! På lördag spelar Tobias ”känd från P3” Dödselectro och Miss Alabama skivor på Clooney’s och det kommer nog bli hur fint som helst! Kvällen avslutar jag med kvart-i-fyra-grogg på Yaki-Da, där Ålen & Vännerna har klubb(och Scrubbo, Braqaniero Bros och Bruce Leenus alla spelar skivor). Sedan tar jag ett kvart-i-fem-järn på Orgia. För att jag fortfarande kan, helt enkelt.

Men detta är förstås inte allt som händer i stan denna helgen. Alltihopa och lite till hittar du, som alltid, här

Vi ses!
/Karin 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!