Djungeltrumman­bloggen

Helgens klubbrunda!

 

 
Vissa helger är man lite tröttare än andra, lite mindre peppad helt enkelt. Och vet ni vad? Det är helt okej, och det händer även den bäste. Det man inte får göra när oviljan till kul faller på är låta den ta över helt. För att bygga upp festsuget igen kan det vara bra att sätta upp mål för sig själv. Varför inte börja kvällen lite lugnare, för att sedan låta det hela explodera senare under kvällen. Veckans klubbrunda är uppbyggd efter just det tänket. Först gött häng, sedan totalkaos!
 
FREDAG
Ni kommer kanske hata mig för att jag säger det här, men jag tycker inte så mycket om quizz. Jag fattar helt enkelt inte grejen, kan inte för mitt liv förstå varför folk vill gå ut med sina vänner och sedan inte prata med dem, utan istället lyssna på nån dude som spelat för mycket TP som håller låda. Detta kan mycket väl ha med mina extrema attention-whore-drag, men så är det i alla fall. Med ett undantag… För jag älskar Quizadillas! För er som inte vet kör de extremt genomarbetade levande filmquizz på Yaki-Da en gång i månaden, med skådespelare, dj:s, konferencierer och hela grejen. Är peppen svårhittad på fredag kan det mycket väl vara för att den gått och gömt sig på Yaki! När jag sedan slutligen hetsat bort alla minnen av arbetsveckan (och tagit hem quizzvinsten) drar jag vidare för att hälsa på stans absoluta favorithäst! Nej, det är inte typ Milton eller Järvsöfaks, det är självklart Feed The Horse på Jazzhuset! Här dansar jag sedan till allt som märrarna och hingstarna i dj-båset vill spela för mig och jag gör det dessutom all night long!
 

LÖRDAG

Vi har alla haft dåliga bakfyllor, men vissa är sämre än andra, men Josef Ks, huvudrollen i Processen som går på Backa Teatern, tar kanske priset. Han vaknar efter en blöt fest omgiven av främmande män. Det kanske du tycker låter som en good time, och det är jag beredd att hålla med dig om, men kruxet här är att dessa främmande män har fått order om att häkta Josef. Det tycker i alla fall inte jag låter som en good time. På lördag drar i alla fall hela Trumman-gänget till Backa Teatern för att ta reda på vad som händer sen. Efter den kulturdosen kommer vi behöva dricka massor av öl och ha det väldigt gött, och vart görs det bättre än på en båt? Just därför drar vi till Club Partyanimal på RioRio där fräckebandet jj spelar skivor och överskottet går till Djurrättsalliansens arbete för djuren. Kul OCH bra!
 
Om ni känner för att gå all in hela tiden hittar ni sådana alternativ (och andra!) i vår extremt sexiga klubbguide!
 
Vi ses!
/Karin
Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!