Djungeltrumman­bloggen

Helgens klubbrunda!

Alldeles strax ska jag komma till klubbrundandet, men innan dess måste jag bara berätta hur läget ser ut. I dag kom andra numret av vår älskade bäbis Hela Stan, vilket innebär att hela dagen går åt till Instagrammande, Facebookande och Twittrande. Non-stop skickar vi ut små glada tillrop om vår nya kärlek, rätt ut i sajberspäjs. Imorgon får jag äntligen hem den kattunge jag velat ha i ungefär en evighet. Mellan eftertidnings-trötthet och kattunge-extas, finns det helt enkelt en risk att jag inte lämnar lägenheten i helgen. Men om Göteborgs nattliv lockar för mycket (det har hänt tidigare), hittar ni mig på följande ställen.
ännuenrunda2
Foto: Faramarz Gosheh.

Torsdag
När väldigt bra band kommer till Göteborg ska man gå och se dem. När väldigt bra band har releasefest i Göteborg ska man tälta utanför. Det har jag visserligen inte gjort, men hur som vill jag himla gärna gå på Vånna Ingets spelning på Jazzhuset i kväll.

Fredag
Låt uklädningen börja! Jag djupdyker i maskeradlåda och kommer förhoppningsvis upp så här, och inte så här. För er rödhåriga där ute föreslår jag det här. Men åter till klubbandet! Beyond Retro och Yaki-Da är bästisar och bundis i helgen, och tillsammans lovar de att göra sitt allra yttersta för att skrämma slag på dig och mig. Little Jinder spelar live, och det känns grymt, kul och inte alls speciellt läskigt. Vill jag undvika halloweenandet, och samtidigt stötta en bra sak, beger jag mig till Rio Rio. Där har ett ordentligt gäng av stadens främsta EDM-klubbar slagit sig ihop för att arra kvällen Keep Calm and Stop Racism. Heja!

Lördag
M2
har inte existerat längre än jag. Ville bara klargöra det. Jag är 25 år, och M2 är 15. Jag fyller år i mars (den tredje, lägg på minnet!) och M2 i… HELGEN! Det firas på Sockerbruket med årets kanske mest maxade Göteborgsnatt, där du inte bör bli förvånad om du råkar hamna bredvid en dromedar i pissoaren. Temat är nämligen cirkus, och vad finns på cirkusar? Levande djur. Och folk som gör saker med knivar och eld. Och så en och annan som balanserar på snören. Just ja, temat bör märkas på din outfit. Du kommer alltså inte undan utspökandet. Vad ska man göra?

På jakt efter fler alternativ? Läs klubbguiden, då.

Vi ses!
Karin Londré

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!