Djungeltrumman­bloggen

Helgens klubbrunda!

Ibland när vi, på ett nästan mirakulöst sätt, lyckats göra ett nytt nummer av Hela Stan, brukar jag ha smygläsning för mig själv. Den kan pågå i allt ifrån fem minuter (en high five i spegeln) till hela helgen (se nedan). 

rundan

Fredag
Alla goda saker måste ibland ta en paus. Det gäller även Winona som räddat våra fredagskvällar under vintern. Vad nu? Undrar om SVT har kvar alla På Spåret- avsnitt så man kan kolla back to back några fredagar framöver … Om det är för smärtsamt att gå dit och säga hejdå, eller om du känner dig sviken och arg, rekommenderar jag att du antingen stannar hemma. Speed går på fyran vid tiotiden, den första alltså. Den är helt okej, särskilt med sådana där goa sombrero-snacks till. Eller kanske du går på 4arks releasefest på Röda Sten?

Lördag
Jag har hört att The Barns hamburgare är både stadens bästa, och att det är dött lopp mellan den och Butcher’s Market. Det låter ju toppen både, här kan kvällen börja. Är du snål, ”sparsam” eller bara lite klurig så kan då få två kvällar i en på Pustervik ikväll. Börja med lite hiphöp med Vinne Paz, beställ sedan lite chili och ett par öl till, och vänta in High Times-besökarna. Win! Men jag vet inte, beroende på om det blev Keanu Reeves eller Tina Turner i går kväll, så kanske Lune på Stadsteaterns foajéscen är ett bättre alternativ till att stå och nicka sådär med huvudet?

Tycke du att detta var en oinspirerad helg? Jamen gör det själv då! Men ta för guds skull hjälp av klubbguiden, så att du inte går vilse därute.

Ta hand om er!
/Lisa

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!