Djungeltrumman­bloggen

Helgens klubbrunda!

Är ni redo för helgen? Så klart, vad annars… Dessutom är det lönehelg och rent spontant känner jag att en skulle kunna fira det med ett extra glas i baren och sen vidare in i natten. Denna helg är med lite extra krydda och det kommer bli fullt upp. Är ni redo för helgen? Så klart, vad annars…


Foto: Hilda Holmdahl

Fredag
Det börjar mörkna, sista kafferundan är avklarad och (i mitt fall) fingrarna börjar slå lite extra hårt på tangenterna. Fredag. Efter att Djungeltrummankontoret släckts ned så vandras det vidare mot Yaki-Da, de har ju en riktigt bra AW har en ju hört– och gratispizzan är ju guldstjärnan som vi gärna tar del av! Innan dess kanske en snabbt hunnit delta vid ytterligare en av många happenings hos Skogen, besviken? Nej, aldrig. Dock är det nu som det blir som allra tajtast. Vi har Krunegård, Little Jinder och Vita Bergen på självklar Pusterviksscen; sen står som stadig konkurrent Goat, Les Big Byrd och Josefin Örhn & Liberation på GBG Film Studios. En får väl helt enkelt singla slant om var sista timmarna på kvällen ska spenderas.

Lördag 
Om du inte ska på en Djungeltrummankollega-fest på lördag, som jag, är det ju tråkigt för dig, men det finns så klart något att göra för dig också, jag menar vi är ju ändå i event loving Göteborg. Se här bara: Yaki har blivit kär i QuiZadillas och Twin Peaks är ju bäst, det blir inte bättre förfest än så. Okej okej, vidare nästa nästa. Om du planerar att på fredag säga ”ikväll ska jag go all in” med ungefär hundra utropstecken efter så kanske Det Stora Monstret Pustervik passar för att mjukstarta dagen efter-kvällen. Eller var det så att du låg hemma framför Idol, skamset med handen i chipspåsen, så kanske det är dags att börja träna på twerken. Ja, du hörde rätt. Det är pre-releaserparty på Folk för Nicki Minajs nya plattaaaa och det kommer bli extreme everything.
Ha en bra helg nu!
Moa Händén
Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!