Djungeltrumman­bloggen

Helgens runda!

Såfort jag ska skriva ett ord i min telefon så ändras det till ”juldagen”. Det är det enda jag skrivit om den senaste veckan. Men, som tur var infaller den bara en gång om året och är kanske den dag som har störst röjgaranti och nästan alltid levererar. ”Nyår då?”, kanske någon undrar? Tsss, vart ska jag börja.

 
(Dennna plansch är för övrigt det enda jag önskat mig i julklapp i år.)

 
Fredag
Publik, Andra Långgatan 20

Ja, alltså, vad kan man säga om denna helg egentligen? Jag vet inte hur tidigt ni beger er till hemorter eller föräldrahem, men nog vore det mysigt att träffa sina vänner en stund innan dess? Mycket anspråkslöst, jag tänker två öl på Publik och sedan hem för lite presentinslagning.
 

Lördag
Jag tänker inte ljuga för er, det är ingen idé att blaja iväg om att jag ska sitta på Heaven 23 och äta räksmörgås och titta på utsikten på julafton. Nej, idag vill jag tipsa om att åka till Varberg med familjen Stevik, äta något gott, kanske göra en dans till Mary´s Boychild och sedan somna med lite mozartkula i mungipan vid midnatt, nöjd som ett barn.
 

Söndag
Villafesten, Villa Belparc, Slottskogen

Klubb V & Feed the Horse, Jazzhuset, Erik Dahlbergsgatan 3
Vibes 10-års jubileum, Henriksberg, Stigbergsliden 7

Ja, söndag däremot. Då kommer ingen undan. Huruvida du går till Svenska Mässan eller Lagerhuset känns nästan sekundärt, det viktigaste är att gå någonstans och det lär inte gå snett. Eller? Men, ska jag välja ett par ställen där jag själv troligtvis kommer dyka upp, så vill jag gärna slå ett slag för Villafesten på Villa Belparc, och Klubb V & Feed the Horse på Jazzhuset. Som ett litet wildcard, i alla fall för att vara mig,  vill jag även slänga in Vibes 10-års jubileum på Henriksberg. Vilken lineup! Ni hittar förstås den, och alla andra HÄR.
 

GOD JUL!
/Lisa
 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!