Djungeltrumman­bloggen

Juldagsfest: Vibes 10- år!

Nästa person ut i juldagsfestkavalkaden är Jonk, en av skallarna bakom Vibes 10-års jubileum på Henriksberg. Garanterat röjigt på två våningar!

  
Varför äger juldagen julafton?
För att de flesta som gillar att klubba är rastlösa själar för att uppskatta värdefull familjetid med samma gamla paket på julafton. Även om man gillar att träffa släkten så är det rätt skönt att komma ifrån hela julstämningen o gå ut o festa med alla polare. Juldagen är ju även en dag då man ofta går ut med gamla polare som kommit hem över jul osv så det gör ju den roligare på det sättet också. Juldagen är ju de vuxnas valborg, en amatörernas afton då även 30-plussare tappar det.

Varför ska man gå till just din fest?
Först och främst så kör vi bara Vibes en gång om och året så bara det gör det ju lite exklusivt, dessutom är det 10-årsjubileum i år så vi kör temat oldschool & reunion och presenterar en galen line-up med massa gamla rävar. Det blir skrockigt deluxe. En återförening av 3 Ess som inte kört sen -98, Tenbrink /Onykterhetsrörelsen som inte kört på nåt decennium samt att vi skakat liv i avsomnade Äkta Kärlek samt Jog som båda legat på is ett gäng år. Parham & Vic är de enda av artisterna som egentligen är aktiva nuförtiden, resten är skrock-reunions.
Det är samma på dj-sidan där vi valt att plocka fram alla gamla godingar som körde back in the days.
Gillar du hiphop och reagge  så är väl vi även det enda alterntivet i år?

Vad önskar du dig i julklapp?
En veckas solsemester eller en fotbollshelg i England hade inte suttit dumt,  Min realistiska önskelista har varit så dålig i år att jag tom blir glad om jag får ett par strumpor.

Du vaknar upp på annandagen med en helkroppstatuering föreställande jultomten. Vad hände kvällen innan?
Precis som när jag vaknade upp med två sönderslagna knän så är det garanterat High Hats fel. Jag minns inte, de minns inte, men de har tydligen kukat ur rejält och det har gått ut över mig.

Om du fick skicka en julhälsning till vem som helst, vad skulle det då vara och till vem?
Till pappa: Jag saknar dig otroligt mycket

Allt om juldagen 2011 hittar du här, och Djungeltrummans samtliga intervjuer här!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!