Djungeltrumman­bloggen

Klubbrundan!

Jag vet inte om jag gillar att Karin förra veckan avtackade sommaren i sin klubbrunda… Det är ju för sjutton fortfarande varmt, och jag vägrar ta höst innan augusti är över. Dessutom bjuder helgen på hela två festivaler, så jag tänker inte säga hej då till sommaren än. Hör du det Karin?! Nej, nu klämmer vi ut det sista av vad den här sommaren har att erbjuda. Visst är ni med mig? Bra, ut och härja med er!
130344

Torsdag
Junkyard XX-XY & Somewearstrong har tryckt in sig på Vallgatan 22 i en pop-up butik, och bara för att det är så snälla så bjuder de, hör och häpnad, på öl. Come on alla eventgoers, jag vet att ni vill gå dit! Spring snabbt dit innan ölen tar slut bara. Efter lite mingel där tycker jag att du ska ta dig till antingen TaubescenenLiseberg, där fina Augustifamiljen står på scen, med bland andra Martin Elisson och Loney Dear. Om du hatar indie, men älskar synth, föreslår jag att du i stället åker bort till Brewhouse, där festivalen Electronic Summer bjuder in till förfest inför deras stundande festival. Ni ser ut, helgen börjar def redan idag.

Fredag
Tycker du att allt är bättre i Berlin? Brukar du tjoa om hur mycket du saknar Berghain?  Vet du vad, Röda Sten är din älskling i natten! För tredje gången den här sommaren kör gänget bakom Collider sin technoklubb, och omfamnar därmed alla som inte har råd med en resa till den tyska huvudstaden. Om du blundar riktigt hårt, berusar dig en aning och står nära, nära basen, ja då är du ju så gott som i Berlin. Men du kanske hellre vill gå på synthklubb ikväll? Som jag nämnde innan förvandlas ju Brewhouse till ett synthparadis hela helgen, då festivalen Electronic Summer tar över stället, och visar därmed att festivalsommaren minsann inte är över. (jag sa ju det, Karin.)

Lördag
Om du av en händelse skulle åka båt förbi Asperö på lördag, som man gör, då tycker jag att du ska hoppa av där. I alla fall om du vill vara med på Festival Del Mar. En massa goa artister och mysiga band kommer spela allt från jazz till pop och balkan, perfekt avrundning på sommaren ju. Vill du hellre hålla dig på torra land, då tycker jag att du ska ta till Jazzhuset där Feed The Horse håller låda. Det brukar alltid bli knökat och superkul. Är det däremot ren house du är ute efter, då är House By The Sea din klubb.

Det var den helgen det. Hittade du ingenting i min klubbrunda som föll dig i smaken? Det gör inget, för i vår klubbguide finns alla fester i hela stan! Grattis till dig.

Puss / Anna Wester

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!