Djungeltrumman­bloggen

Klubbrundan!

Nu är det inte lång tid kvar hörrni! Nästa vecka föds vår alldeles egna fysiska tidning, Hela Stan! Vi på redaktionen går omkring och beter oss som om vi ska få ett barn. Eller ett syskon i all fall. Det kommer att bli så bra, det här. Jag ser framför mig hur vi kommer växa upp tillsammans, vi, ni och tidningen- Hela Stan är allas barn! (Här kan du se vart du kan haffa ditt ex). Men nu tar vi helg, va. Här är klubbrundan.

131043
Foto:Faramarz Gosheh

Fredag
Okej, det finns två alternativ för dig ikväll. Antingen går du till Pustervik och ser på Division of Laura Lee, Killers Walk Among Us och Xander Smith, över en öl eller fem. Det är ditt säkra kort. Eller så går du till Kontiki och dricker massa järn och andra billiga alkoholhaltiga drycker, medan du firar att Holograms har släppt ny platta. Skiter du i plattan, men är kär i Hugo från Westkust och Makthaverskan, har du anledning att gå dit ändå. Killen ska nämligen välja musik här hela kvällen.

Lördag
Om du missade Pustervik igår, får du en ny chans idag. Det har blivit dags för Woody Wests smått fantastiska lördagsklubb, och i kväll står Den Stora Vilan på scen. Känner du däremot mer för att gå på rave i helgen, som man ju känner ibland, då ska du styra stegen mot Jazzhuset och Feed The Horse. Hästen har lovat både strobe, rök, självlysande saker, neon, trance, euro och techno. Ni hör ju, en ravedröm! Men vill du varken se livemusik eller ravea föreslår jag att du går till Bara Magnuns och klubben Lokita.

Det var den helgen i 1641 tecken. Hittade du inget som föll dig i smaken? Det gör inget. Guiden är som vanligt proppfull av klubbar och konserter. Det borde finnas något för dig!

Puss / Anna

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!