Djungeltrumman­bloggen

Klubbrundan!

Film, film, film film, film, film film, ja ni fattar. Typ så skrivs helgen. Och som alla vet börjar ju film och fest på samma bokstav och det betyder att de går hand i hand som handskar.
festbild2
Foto: Anibal Tafur
Torsdag
Börjar denna filmhelg med att försöka ta igen all film jag inte sett i veckan och går på Svenskjävel på Draken, där det går att se en av våra kära bloggare Bianca Kronlöf i en av huvudrollerna. Därefter är det inte många steg till filmfestivalens hemmascen på Pustervik där Hey Elbow spelar.

Fredag
Inleder helgstartskottet med att gå på Kortfilmspremiärer på Hagabion, och därefter lite mat och vin på densamma. Eftersom morgondagen är en stor dag blir denna kvällen lagom lugn, avslutar filmkvällen obligatoriskt med öl på Riverton i Skybaren och spanar efter skådisar och filmrävar.

Lördag
Filmfestivalen är snart över, och en har som vanligt inte sett tillräckligt med film. Men skit i det, idag har Djungeltrumman nämligen sin årliga Bouleturnering och mycket står på spel! Ära, tårar, svett och blod. Som om inte blod vore nog, kan en vinna extremt fina priser från Clarion Post Hotel och Nudie med flera. Sa jag att jag blir skitsur när jag förlorar? Om det hinns med firar jag hur som helst vinst eller förlust med att kolla Linda Pira och Ikhana på filmfestivalens avslutningsfest ELLER går en sväng till premiären av Morsan på Folk. FOMO-risken på denna helgen är absolut högre än lagom stor.

Ps. Må bäste spelare vinna, men glöm inte att det är vägen dit som räknas osv. (skoja).

Kram! /Hanna

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!