Djungeltrumman­bloggen

Lönehelgens klubbrunda!

Eftersom att jag brinner för att guida, får ni här några snabba tips på hur du får en ultimat helg: 1. Få lön på fredagen. Den behöver inte ens vara särskilt fet, kontot ska bara fyllas aningen och det ska räcka över helgen. 2. Ha en tidning tillsammans med några grymma personer som blir färdig i slutet på veckan och skickas till tryck. Du kan kalla den Hela Stan, eller vad som helst. Bestäm själv. 3. Gå på massage på torsdagen så att du känner dig lös, ledig och fin i hela kroppen. Varsågod, de där tipsen var helt gratis!

rundabild

TORSDAG
Om den initiala slappheten i kroppen efter massagen börjar släppa, kan man uppnå ungefär samma effekt med en tre-fyra snabba glas bubbel hemma i köket. Sedan tar du din mjuka kropp och släpar ner den till Mykki Blanco på Nef. Såklart!

FREDAG
På fredag är man ju kung. Då ska jag gå till Spisa och vifta med kontokortet som om det inte fanns någon morgondag. Käka ostron och knivmusslor som om jag vore någon slags chef. Med lite chark kvar i mungipan pöser jag sedan ner till Pustervik för att se Linda Pira med vänner för kanske tredje gången i år, så bra är de.

LÖRDAG
Jag ska vara helt ärlig med er, som vanligt. Jag kommer att göra två saker på lördag: värma på någon mindre flådig bar (tänk Skål, ungefär) och sedan gå till Concrete Jungle. Detta ser jag förstås fram emot, men lite synd är det också därför att det innebär att jag missar Villans 3-års kalas, skräckfest! Hade Karin Londré skrivit runda istället för mig denna veckan, hade det stått att hon ska dit och vara utklädd till något episkt.

Förutom dessa lönehelgsalternativ, är klubbguiden förstås späckad med annat sköj!
Ta hand om er!
Lisa

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!