Djungeltrumman­bloggen

Att vi kände oss lite wild and crazy här i början av veckan, och fick för oss att publicera en måndagslista (!!!) betyder självklart inte att helgen blir utan soundtrack. Vi skulle väl aldrig svika dig så! Istället ringde vi upp The Amplifetes och ba ”ni måste fixa bästa Spotifylistan!” och de ba ”ok!”. Att de släppte sin nya skiva, Where Is The Light, för bara ett par veckor sedan gjorde självklart inte saken sämre. Inte heller att i deras tidigare karriärer, som låtskrivare och producenter, har de jobbat med bland annat Britney Spears, Madonna och Kylie Minouge. Tungt! TUNGT! Deras egen musik är dock nåt helt annat, och blandar 60’s psykedelia, med Ramones och Elvis Costello. Det är fan rätt tungt det med.

Amplifetes

Listan är en himla fin sak, som kommer vagga in dig i helgmode på ett alldeles fantastiskt sätt. Var du hittar den? Du, käre vän, hittar den här

Vill du lyssna på Gnucci, Lotta Lundgren, Filip och Fredrik-Fredrik eller varför inte Mattias Alkbergs spotifylistor? Här är de allihopa. Och många fler!

Hej!
/Djungeltrumman
.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!