Djungeltrumman­bloggen

Välkommen till Djungeltrummanbloggen!

Djungeltrumman har haft många skepnader under årens lopp, kärt barn har många namn brukar man säga, eller rättare sagt; en snygg person har många ansikten. Ofta har vi blivit påminda om vår betydelse i kulturlivet där vi haft samma påverkan som solen och vattnet hade för mänskligheten när dom uppfanns. Vi har sett folk bli galna och vi har sett folk bli glada, allt i kölvattnet av vår vägledning, vår röst, vår utstrålning och vårt herravälde. Många barn har döpts efter våra namn, det finns städer uppkallade till vår ära. "Djungeltrumman finns i mig" brukar dom säga, folken. Vi finns i dig, brukar vi säga då.

Nu är det dags för nästa ansikte, ett steg närmare Djungeltrummanhimlen.

Som ni ser är Djungeltrumman.se helt ny, fresh and clean. Det innebär mer av allt och bättre av allt, helt enkelt massa grymt material hela tiden. En om möjligt mer späckad klubbguide, många fina festbilder, ännu bättre bloggar och även vissa nya grejer, inte minst: Djungeltrummanbloggen! Här blandar vi djungeltrummor våra tips, tankar, hånar och hyllar, med relevanta intervjuer (rätt frågor till rätt personer vid rätt tidpunkt), klubbrundan, aktuella händelser och egentligen allt som vi tycker är gött.

Vi ska göra vårt yttersta för att denna blogg inte ska spåra ut totalt, men vi vågar egentligen inte lova någonting. Det enda ni kan vara säkra på är att det det kommer att bli grymt peppat och hur bra som helst. Om du haft svårt att leva utan Djungeltrumman tidigare är det inget mot vad som komma skall. Det finns inga piller mot den abstinens som nu kommer infinna sig. Så det är lika bra att acceptera läget och vara ett med Djungeltrumman hela tiden.

Here we go!
/ Djungeltrumman

Ps. Vi fyller 10 år hösten 2011 också. Du kommer märka när det händer. Ds.

  

1 kommentar
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!