Djungeltrumman­bloggen

Veckans fem bästa!

Hur gött det än är med sol, bad och varma klippor så kanske konceptet börjar kännas tjatigt vid det här laget? Misströsta inte, Djungeltrumman vet vad du behöver! Än en gång har vi dykt ner i veckans eventhav för att plocka upp fem glänsande pärlor. Håll till godo!

Sea-Turtle-High-Five

Bästa spelning:
Du vet de där dryga jävlarna som minsann såg alla band INNAN de blev stora? Nu kan du också bli en sån! Terra har plockat de bästa delarna från Ram di dam och Djuret och släpper loss sina distade elgitarrer på scen för allra första gången. Missa inte!
Läs mer

Bästa pyssel:
Redan de gamla punkarna höll ju på med DIY, och numera kan du till och med kan ta en universitetsexamen i ämnet. Just en sådan har faktiskt Sofia Hovemyr, som kommer till Röda Sten för att snacka remake (återanvändning, typ) och leda workshop. Gå dit och pyssla loss!
Läs mer

Bästa klubb:
Det är inte varje kväll du kan lyssna på Jens Lekman och samtidigt stödja ett fint ändamål, men nu har tillfället kommit! Festens överskott går direkt till Kvinnojouren i Göteborg och förutom Lekman hittar du såväl Pfemme Records som Holy Now på scen.
Läs mer

Bästa utflykt:
På Brännö finns mycket mer än den där bryggan. Utomhusbio till exempel! Ta färjan till Rödsten och slå dig ner framför vita duken, mitt i den saltstänkta skärgårdsidyllen. Vilken film som visas? Att angöra en brygga såklart!
Läs mer

Bästa (bak-)fyllekäk:
Det här är inte vilken lättsmält matlagningstävling som helst, nej, här ska stans bästa kockar ge sig i kast med fritösens magiska krafter. När alla godbitar har slukats är det dags att utse en vinnare, och du sitter i juryn!
Läs mer

Maria Kopp

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!