Djungeltrumman­bloggen

Veckans fem bästa!

Efter helgens P3 Guld-galenskaper har i alla fall jag lust att gå i ide några månader, innan det blir aktuellt med 50/50-groggar och kalla industrilokaler igen. Som tur är finns ju annat att hitta på under tiden, häng med här så förstår du vad jag pratar om …

Bear-Giving-Man-High-Five

Bästa flashmob
Ja jag vet, det är lite livscoach-varning på den här, men ibland behöver vi alla en dos av facebook-hjärtan och någon som ropar ”KRAMAR ÄR GRATIS!!!” Speciellt om det råkar vara Internationella kramdagen, och det råkar det faktiskt vara idag.
Läs mer.

Bästa arty-work
Galleri DIY är ett pop-up-galleri på coola konstnärskollektivet Taket, där du säkert varit på second-handshopping vid det här laget. Eller stand-up. Eller utställning. Här händer det liksom alltid något! Just på fredag är det art-after-work som gäller, och åtta konstnärer ger dig sina tolkningar av begreppet censur.
Läs mer.

Bästa klubb
Lagom till helgen kryper jag ändå fram ur idet, det går ju inte att missa eventet med lika långt namn som gästlista! Jag pratar såklart om invigningsfesten för Göteborg Film Festival, där du hittar såväl Kate Boy, Wildbirds & Peacedrums och Frida Scar på scen, som rutinerade rytmfixare i dj-båsen.
Läs mer.

Bästa bio
Jag får väl erkänna att begreppet starstruck kan ha spelat en roll för den här punkten. Men vad gör en när Fredrik Wikingsson skickar hjärtan till Djungeltrumman i sociala medier?? En tipsar om hans och Filip Hammars nya film, förstås! Världspremiär på Draken nu på lördag.
Läs mer.

Bästa revolution
I somras ägde de en regnblöt Way Out West-scen tillsammans med Linda Pira, och nu är det Backa Teaters tur att få finbesök. Med ett stenhårt politiskt budskap och ordvrängeri i världsklass har Revolution Poetry kommit för att stanna.
Läs mer.

Maria Kopp

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!