Djungeltrumman­bloggen

Veckans fem bästa!

Ni vet när en höjer handen för att high-fivea någon och så … går hen rakt förbi?! Vi känner med Oprah här, men tänker samtidigt att det inte är SÅ synd om någon som får gå på Oscarsgalan. Djungeltrumman var tyvärr inte bjudna i år heller, så vi kompenserar med lite göteborgsk galastämning!

oprah-common

Bästa gala
Glittrigare än såhär blir det inte. För andra året i rad ställer Faktum till med ett glammigt galapartaj på Storan, så plocka fram balklänning eller smoking och lär dig Ribbings etikettspalt utantill! På scen står bland andra Hästpojken, Oscar Zia, Steget och Ida Redig.
Läs mer.

Bästa utställning
Få saker skriker väl elegans som Svenskt Tenn? För att inte tala om kvinnan bakom succéföretaget! Om produkterna känns lite pricey rekommenderar vi utställningen Mistress of Modern där du får kliva in i Estrid Ericsons flärdfulla värld för två ynka tjugolappar. Men skynda dig, 1 mars är sista öppetdagen!
Läs mer.

Bästa kostymdrama
Trött på dina intetsägande vardagskläder? Hälsa på hos Tillskärarakademin för lite modeinspo! Här får du kika in i de olika ateljéerna och bland annat se hur det går till att dra en hatt (japp, det heter så!), konstruera ett mönster och skrädda en historisk dräkt.
Läs mer.

Bästa releasefest
Att hänga på ett tak känns ju lyxigt, speciellt om sällskapet består av EP-debuterande The Tape och ett helt gäng superstars bakom skivspelarna. Glöm inte att OSA bara!
Läs mer.

Bästa podd
Om du trots allt det här ändå vill drömma dig bort till andra sidan Atlanten är vår bloggare Aversioners nya jobb ett hett tips. I senaste avsnittet av P3 Om guidar hon dig med säker hand mellan blytunga guldstatyetter och invecklade nomineringsregler!
Läs mer.

Maria Kopp

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!