Djungeltrumman­bloggen

Veckans klubbrunda!

SMHI går ut med en klass 2-varning för ”extremt höga temperaturer” i Göteborg, men det gör inget för jag sitter på ett kontor med AC hela dagarna *OBS ej bitter!* Som tur är får jag lön för mödan (bokstavligen) imorgon, när det magiska datumet ”25:e” inträffar. Sällan har jag känt mig lyckligare över detta, och sällan har jag varit lika sugen på att gå på fest. Dags för Veckans klubbrunda!

136791
Foto: Therese Kockum

Torsdag
Ja okej, det är den 24e idag. Men när klockan slår midnatt trillar (förhoppningsvis) lönen in på kontot. Innan dess köper jag en flaska bubbel och beger mig till valfri plats vid havet, eller möjligen högt uppe någonstans där det blåser. Skansen Kronan får det bli! Sen klättrar jag ner till Holy Moly, för jag har hört det ryktas om att det finns någon fantastisk dryck bestående av tequila och ananasbitar där. Hallå?!

Fredag
2014 är badkrukans år. Som tvättäkta badkruka har jag fog för mina ord, för jag har åkt och badat varenda dag denna veckan! Och förra. Få saker botar en baksmälla med tillhörande värmeslag så som havet vid bästkusten. Det jag försöker säga är att jag tänker åka och bada, kanske förslagsvis vid Saltholmen, trots megatrångt. Efteråt tar jag en gallop eller tre på Långedrags Världshus. Kanske lite mat också. Är ju ändå löning. Sen åker jag och sätter mig på Markets uteservering innan jag går och ser Joy M’Batha på Pustervik.

Lördag

Ni vet när man är ett gäng och får feeling och beställer pitchers? Det ska jag göra på Tranquilo framåt eftermiddagen. Här kan man nämligen få kannor med Mojitos… Kannor!!! Efter det går jag bort till Basque på Magasinsgatan och dricker pyttesmå öl och äter pintxos. Slutligen går jag till Yaki-da och dricker öl på en balkong.

Glöm inte varannan vatten i helgen! Menar det på riktigt, det är jättevarmt ute.
/Fanny Wijk

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Djungeltrumman­bloggen

Mest lästa

  1. Yxor och feminister
  2. #förvarendakatt
  3. Djungeltrumman <3 Carlings
  4. Djungeltrummans stora julfest!
  5. Kom på aw för att fira ett nytt nummer av Djungeltrumman!