Bypedro

Bypedro

 1. Anna Osk X Daniel Dahlin

  Lämna en kommentar

  Hej vänner, kompisar och bekanta!

  Här har ni bilder från en shoot som jag är riktig stolt över! Det bästa jag vet är när jag blir helt transformerad både i styling och makeup. Det är då jag i alla fall känner mig som mest JAG. Speciellt om styling matchar min personliga stil.

  Ibland känns det som att jag lever dubbelliv. Jag har Myrorna där jag jobbar hårt, man blir översvämmad av gamla saker, damm och smuts. Men misstolka mig inte, jag älskar det! Sen har vi modellandet där jag stället blir produkten, folk fixar en, finputsar en och stylar. Vilket jag också älskar!

  Bilderna är tagna av Anna Osk, för en kollektion av Daniel Dahlin. Makeup och hår skapad av Paria Shekastei.

  Denna photoshoot tog hel dag! Jag va hemma vid 22-23 och helt förstörd av trötthet men också fylld av lycka för att det va så kul. Det va en otrolig team och är så tacksam att jag fick vara en del av den. Hoppas ni gillar bilderna!

  Bilderna hamnade på Photovogue Italia!
  De hamnade även på Male Fashion Trends, ni kan klicka på bilden för att komma till sidan.
 2. Lätt att vara trendig.

  Lämna en kommentar

  Hösten har landat, även om den är varmare än vanligt. Jag vet att många undrar hur man ska klä sig i höst. Man behöver inte göra det så svårt för sig själv.

  Hösten har alltid en återkommande tema, det är kappor, det är rutigt och det är de mörka jordiska bruna nyanser.

  Förra året hade vi en 60-tals vibe och i år har 80-talet tagit över. Men jag skulle ändå vilja säga att det är en blandning av 60-tal och 80-tal just när det kommer just till hösten. Det är just spaningen på accessoarerna som gör det ändå lite 60 för mig.

  Man gillar jo att vara lite elegant och lite finklädd under hösten, tror de flesta gör det undermedvetet. Det blir automatiskt den känsla när man tar på sig sin kappa och sina fina läder loafers.

  Läder är tidlös och återkommer alltid på hösten, men oftast i vinröd färg eller brunt. Jag kör rakt av Matrix looken med 90-tals jeansen! Glöm inte att gå på secondhand FÖRST för att hitta din skin kappa eller jacka.

  Till detta hade jag nog haft en grå långärmad polo. Lite uppklädd men ändå slapp, vilket passar till alla sammanhang jag än hamnar i.

  Brillor – Weekday

  Kappa – Myrorna

  Byxor – Levis

  Foto : greppi.se/

 3. En måndag morgon.

  Lämna en kommentar

  5/10

  Hej!

  Nu för tiden vaknar jag 7-8 på morgonen oavsett när jag börja jobbet! Försöker jobba på mina rutiner och få mig själv att må bättre, det är hemskt men behöver det.

  Hade en gosig outfit en höstmorgon och passade på att ta lite bilder.

  Bucket hat – Monki

  Hoodie- Myrorna

  Brillor – Myrorna

  Byxor – Tallie

  Skor. – Puma

 4. Kortfilmen

  Lämna en kommentar

  Cooltone Toxic


  HEJE! (26/9)

  Här sitter jag i Stockholm och är helt slut efter dagen! Kommer att uppdatera er om vad jag i egentligen gör här i ett annat inlägg.

  Som några av er vet va jag med i en kortfilm förra året och jag har ignorerat den lite. Jag tycker det är lite jobbigt att se mig själv i det formatet och jobbigt att även visa det för andra. Men många har bett om att se den. I dessa tider tänker jag att vi alla behöver lite inspiration och stöd, varför inte då dela filmen! Filmen har en viktig budskap och är baserat på verkliga historier. Det är svårt att hitta sunda relationer generellt och för Hbtqia+ personer är det inte lättare. Människor inom hbtqia+ har oftast gått igenom mycket trauma vilket oftast också leder till osunda relationer. Vi måste påminna varandra och oss själva att vi förtjänar respekt och att vi förtjänar riktig kärlek. JA lite klyschigt, men sant!

  Varje dag måste jag jobba på mitt självförtroende och självkänsla. Att konstant, dagligen höra ifrågasättande ord om både ens utseende, person, kön och sexualitet skadar en på djupet och man kanske aldrig riktig läks. Men det driver också mig att jobbat emot den typen av förtryck! Vägra låta det förminska mig eller göra mig mindre värd, jag vill dela och även ge er den styrkan.

  Vi har RFSL, Black Queers Sweden, West Pride med Homofobiterapi för dig som är antagligen homofob. Självmordsförsök är fortfarande som vanligast bland HBTQIA+ personer. Livet är redan tufft som det är, som jag skrev innan att leva i förtryck och i en diskriminerande samhälle gör det inte bättre. Man tvivlar på sig själv konstant. Jag skriver en liten lista på organisationer där man kan få hjälp eller få information och stöd:

  Suicide Zero – @suicidezero

  Där kan du anmäla dig, läsa på och fråga helt kostnadsfritt.

  Bris – @bris116111, tel: 0200 23 95 00

  Spes – @spes_riksforbund, tel 020 18 18 00

  Självmordslinjen – tel 901 01

  Dessa fantastiska bilder är tagna av @alexsoderliing och make up by @verak.makeup .

  Jag bryr mig inte om att vissa tycker jag gnäller för mycket, att jag borde sitta ner och vara tacksam. Isåfall kommer jag fortsätta gnälla tills jag nöjer mig. Jag är otroligt tacksam för allt jag har och har uppnått. Men jag vill inte leva i förnekelse och bara titta bort när nedvärderande ord blir slängda på mig, eller när jag ser den orättvisan vi har i vårt samhälle. VI vet vad vi går igenom varje dag, vissa försöker få oss att verka för ’’känsliga’’. Vår samhälle är full av diskriminering på olika sett och människor DÖR pågrund av det. Det handlar inte om att tro på det eller inte tro på det, utan detta är FAKTA.

  Filmen är regisserad av Ese Ejodame. Många fina personer va involverad och det va en jätterolig upplevelse för mig. Filmen har även visats i olika länder.

 5. Gårdagens shoot

  Lämna en kommentar

  21/9-2020

  Igår hade jag en riktig rolig shoot med Eric!

  Jag va så trött igår på grund av en riktig dålig kväll och en konstig dag. Men alla va så grymma och fotograferingen va så roligt! Väldigt taggad på att se resultatet, här har ni lite behind the scenes pics.

  Vi var ute i Delsjö och fotade.

  Bilder tagna av Zack.

 6. 2020

  Lämna en kommentar

  Hej vänner!

  Precis som vanligt har mycket hänt, jag försöker motivera mig själv att börja blogga igen. Många av er har hängt med mig på instagram ändå, där jag har varit mer aktiv. Jag har inte mått så bra, Corona har inte varit lätt för någon och jag får nästan skuldkänslor att jag har mått så dåligt.

  Jag har varit och är frisk, i alla fall fysiskt och som tur fortfarande anställd på Myrorna. Men från att vara bokad hela sommaren med DJ-gigs nästan varje helg till ingenting alls. Att se all jobb med West Pride ställas in, va inte lätt. Inte nog med det va mitt bolag tvungen att ställa in två koncept-klubbar som skulle ha premiär nu i somras!

  Genom allt det har jag även gått/går igenom ett breakup, jag är inte duktig på att skriva eller visa på när jag mår dåligt. Hata att besvära folk med mina problem eller kanske möjligtvis visa mig svag. Kan lätt känna mig misslyckad. Men denna blogg ska finnas för att jag ska kunna skriva av mig! Det får alltid mig att mår bättre, det hjälper mig att sortera mina tankar.

  När jag mår som sämst, jobbar jag! Jag blir oftast som mest kreativ och aktiv, men att mår som jag har mått under covid och inte kunnat ta utlopp som jag brukar, har nästan knäckt mig. Men just nu är fokus på att varva ner, lär mig att känna av mer. Komma tillbaks till nåt lugn och lära mig att vara ensam igen. Men ja, lättare sagt än gjort, jag har några projekt på G som ni lär få ta en del av här.

  Jag vill bara uppdatera lite, framöver kommer jag fokusera mer på mode och tips som jag vet många av er har frågat efter! Och såklart allt annat jag gör runtomkring. 

   

  Foto Natalie Greppi

  Greppi.se

 7. Kosteröarna.

  Lämna en kommentar

  Denna vecka skulle det har varit West Pride och därför tagit ledigt från Myrorna i två veckor. Så jag har haft ofrivillig semester kan man säga, inget jag klagar på så, men hade gärna fortsatt mitt jobb med West Pride och jobba med frågor jag brinner för. Det är trots allt Pride månad och vi måste fortsätta kämpa mot homofobi och ojämlikhet!

  Jag och Erik hade pratade om att åka iväg till Koster för några veckor sen. Han ville gärna visa mig Kosteröarna eftersom jag hade aldrig varit där. Till slut bestämde vi för att åka och det va precis vad vi behövde.

  Just nu är jag faktiskt på väg tillbaka till Göteborg och haft magiska dagar i Kosteröarna. Just nu är koster rätt tomt, precis som jag gillar det! Här kommer en liten bildbomb av dagarna.

  Vi hade riktig tur med vädret.

  Hyra & cykla överallt.

  Såhär fri kände jag mig plötsligt!

  Kvällar vid havet.

  Rekommenderar verkligen! Pågrund av covid har många boende halva priset. Självklart viktig att ha ansvar och respektera restriktioner från hälsomyndigheten när man reser! Viktigaste för mig va att vara ute i naturen.

  Ha en fin sommar så länge.

  (Inlägget skrev igår 9.juni.2020)

 8. The Summer Hat

  Lämna en kommentar

  Hej!

  Sommaren är här och precis som för många andra har mycket förändrats, jag kommer att uppdatera er så småningom vilka förändringar som har hänt hos mig. Vi kan börja med att jag har hunnit flytta och är nu mera singel. Det är en process som jag och mitt ex håller på att bearbetar. Fokus i mitt liv just nu är att bearbeta olika känslor som kommer upp och se till att mår bra. Här kommer lite bilder som jag själv tagit… Plockade lite blommor, satt upp ett vit tyg och tog lite bilder.


 9. West Pride 2020

  Lämna en kommentar

  Hej alla!

  Jag vill först och främst ber om ursäkt till mina vänner och bekanta, ja jag vet att det är fett ocharmigt att göra det i ett blogginlägg. Men tänker att det är främst de som läser denna blogg. Jag ber om ursäkt för att jag är så otroligt virrig och har haft så himla lite tid till mina vänner, men det finns självklart anledningar till det.

  Det är t.ex bara 100 dagar kvar tills West pride och den här veckan är det sista veckan att ansöka till program!! Tycker verkligen att alla ska passa på och ansöka, du få chansen att komma in i West Prides plattform och vara med. Detta plattform prioriterar dig som Hbtqi+ person och det är inte många plattformer som gör det, så passa på! TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANMÄLAN!!

  Jag vill även rekommendera er att den 3/3 spelar jag på Folk inför en premiär av XY Chelsea som är en dokumentär om Chelsea Manning, trans kvinna och soldat i amerikanska armen, som dömdes till 35 års fängelse för att har läckt hemlig militär information om krigsbrott i Irak och Afghanistan.


  Ni ser att jag har många bollar i luften vilket leder till väldigt lite utrymme till annat, det är en perioden i mitt liv just nu. Men jag tänker att jag gör en liten lista med vad det är jag gör och vilka projekt jag medverkar i just nu. Brukar vara en återkommande punkt i min blogg, periodvis….Men på något sett går dessa sysselsättningar lite hand i hand också…

  Vad jobbar jag med just nu:

  Myrorna – Mitt stabila punkt.

  Klubb – Hemligt stor projekt på gång.

  Dj – Ja, jag spelar ändå flera gånger i månaden.

  P4 – Pratar om mode på P4, förmiddagsprogrammet.

  West Pride – Platschef för West pride, bokar in program .

 10. Modesnacket på P4

  Lämna en kommentar

  Idag var det mycket skratt i dagens Modesnacket på P4, så kul när vännerna hör av sig och uppskattar det lilla stund jag spenderar på P4. Jag är tillbaka på måndag redan, så har ni lite modetips, trender eller något ni tycker jag borde ta upp får ni mer än gärna kommentera eller höra av er! Jag kommer återkomma regelbundet på P4 och snacka mode tillsammans med Ehwa & Hector på förmiddagsprogrammet, så alla tips är välkommen. Ni har dagens Modesnack HÄR! Börja snacka vid 10:04 nån gång, klockslag alltså.


  VINTER/VÅR LOOK

  Jag bor i Göteborg, som är då en stad där vädret är väldigt oförutsägbar! Det regnar en del så jag gillar att lekar med mina regnkappor & kappor.

  För att skapa mer struktur och matta ner den glansiga, valde jag att ha min regnkappa under min Burberry kappa.

  För att det inte skulle kännas för uppklädd och stelt, så valde jag även att ta ut fodret från kappa och stället ha den utanpå kappan för att få en mer streetwear look.

  En polotröja kan verkligen lyfta din look!

  Hoppas ni gillar detta och kommentera gärna vad ni tycker!