Bypedro

Lätt att vara trendig.

Hösten har landat, även om den är varmare än vanligt. Jag vet att många undrar hur man ska klä sig i höst. Man behöver inte göra det så svårt för sig själv.

Hösten har alltid en återkommande tema, det är kappor, det är rutigt och det är de mörka jordiska bruna nyanser.

Förra året hade vi en 60-tals vibe och i år har 80-talet tagit över. Men jag skulle ändå vilja säga att det är en blandning av 60-tal och 80-tal just när det kommer just till hösten. Det är just spaningen på accessoarerna som gör det ändå lite 60 för mig.

Man gillar jo att vara lite elegant och lite finklädd under hösten, tror de flesta gör det undermedvetet. Det blir automatiskt den känsla när man tar på sig sin kappa och sina fina läder loafers.

Läder är tidlös och återkommer alltid på hösten, men oftast i vinröd färg eller brunt. Jag kör rakt av Matrix looken med 90-tals jeansen! Glöm inte att gå på secondhand FÖRST för att hitta din skin kappa eller jacka.

Till detta hade jag nog haft en grå långärmad polo. Lite uppklädd men ändå slapp, vilket passar till alla sammanhang jag än hamnar i.

Brillor – Weekday

Kappa – Myrorna

Byxor – Levis

Foto : greppi.se/

Kommentera
 1. {{comment.comment_author}}

En måndag morgon.

5/10

Hej!

Nu för tiden vaknar jag 7-8 på morgonen oavsett när jag börja jobbet! Försöker jobba på mina rutiner och få mig själv att må bättre, det är hemskt men behöver det.

Hade en gosig outfit en höstmorgon och passade på att ta lite bilder.

Bucket hat – Monki

Hoodie- Myrorna

Brillor – Myrorna

Byxor – Tallie

Skor. – Puma

Kommentera
 1. {{comment.comment_author}}

Kortfilmen


Cooltone Toxic


HEJE! (26/9)

Här sitter jag i Stockholm och är helt slut efter dagen! Kommer att uppdatera er om vad jag i egentligen gör här i ett annat inlägg.

Som några av er vet va jag med i en kortfilm förra året och jag har ignorerat den lite. Jag tycker det är lite jobbigt att se mig själv i det formatet och jobbigt att även visa det för andra. Men många har bett om att se den. I dessa tider tänker jag att vi alla behöver lite inspiration och stöd, varför inte då dela filmen! Filmen har en viktig budskap och är baserat på verkliga historier. Det är svårt att hitta sunda relationer generellt och för Hbtqia+ personer är det inte lättare. Människor inom hbtqia+ har oftast gått igenom mycket trauma vilket oftast också leder till osunda relationer. Vi måste påminna varandra och oss själva att vi förtjänar respekt och att vi förtjänar riktig kärlek. JA lite klyschigt, men sant!

Varje dag måste jag jobba på mitt självförtroende och självkänsla. Att konstant, dagligen höra ifrågasättande ord om både ens utseende, person, kön och sexualitet skadar en på djupet och man kanske aldrig riktig läks. Men det driver också mig att jobbat emot den typen av förtryck! Vägra låta det förminska mig eller göra mig mindre värd, jag vill dela och även ge er den styrkan.

Vi har RFSL, Black Queers Sweden, West Pride med Homofobiterapi för dig som är antagligen homofob. Självmordsförsök är fortfarande som vanligast bland HBTQIA+ personer. Livet är redan tufft som det är, som jag skrev innan att leva i förtryck och i en diskriminerande samhälle gör det inte bättre. Man tvivlar på sig själv konstant. Jag skriver en liten lista på organisationer där man kan få hjälp eller få information och stöd:

Suicide Zero – @suicidezero

Där kan du anmäla dig, läsa på och fråga helt kostnadsfritt.

Bris – @bris116111, tel: 0200 23 95 00

Spes – @spes_riksforbund, tel 020 18 18 00

Självmordslinjen – tel 901 01

Dessa fantastiska bilder är tagna av @alexsoderliing och make up by @verak.makeup .

Jag bryr mig inte om att vissa tycker jag gnäller för mycket, att jag borde sitta ner och vara tacksam. Isåfall kommer jag fortsätta gnälla tills jag nöjer mig. Jag är otroligt tacksam för allt jag har och har uppnått. Men jag vill inte leva i förnekelse och bara titta bort när nedvärderande ord blir slängda på mig, eller när jag ser den orättvisan vi har i vårt samhälle. VI vet vad vi går igenom varje dag, vissa försöker få oss att verka för ’’känsliga’’. Vår samhälle är full av diskriminering på olika sett och människor DÖR pågrund av det. Det handlar inte om att tro på det eller inte tro på det, utan detta är FAKTA.

Filmen är regisserad av Ese Ejodame. Många fina personer va involverad och det va en jätterolig upplevelse för mig. Filmen har även visats i olika länder.

Kommentera
 1. {{comment.comment_author}}

Gårdagens shoot


21/9-2020

Igår hade jag en riktig rolig shoot med Eric!

Jag va så trött igår på grund av en riktig dålig kväll och en konstig dag. Men alla va så grymma och fotograferingen va så roligt! Väldigt taggad på att se resultatet, här har ni lite behind the scenes pics.

Vi var ute i Delsjö och fotade.

Bilder tagna av Zack.

Kommentera
 1. {{comment.comment_author}}

Framtida event!


UPDATE! 17/9-2020

Idag har det varit en riktigt bra dag, haft möte hela morgon och sedan knegat på Myrorna. Jag uppdaterade er lite igår om att jag och några andra har försökt starta ett event bolag. Allt stängdes ner när covid kom, med all rätt såklart. Nu är vi tvungna att starta allt från noll igen.

Vi fortsätter att planera för framtida events när saker och ting är i rullning igen! Idag kollade vi på en lokal med stor potential, vi blev väldigt taggad och ni får mer än gärna skriva om vad ni tycker.

Jag och Love cyklade i en underbar höstig förmiddag. Fick en riktig höstkänsla, vilket jag älskar! Vi tog en cykeltur till Röda sten för att käka lunch.

Här kan ni då se lite!

Kommer inte dela med mig så mycket mer eftersom inget är ännu bestämt. Men vi är ett kreativt gäng som vill jobba mer kreativt inom event och skapa rum för grupper som inte riktig hör hemma i cisnormen! (Kortfattat)

Jag vill bara visa er lite.

Kommentera
 1. {{comment.comment_author}}

2020


Hej vänner!

Precis som vanligt har mycket hänt, jag försöker motivera mig själv att börja blogga igen. Många av er har hängt med mig på instagram ändå, där jag har varit mer aktiv. Jag har inte mått så bra, Corona har inte varit lätt för någon och jag får nästan skuldkänslor att jag har mått så dåligt.

Jag har varit och är frisk, i alla fall fysiskt och som tur fortfarande anställd på Myrorna. Men från att vara bokad hela sommaren med DJ-gigs nästan varje helg till ingenting alls. Att se all jobb med West Pride ställas in, va inte lätt. Inte nog med det va mitt bolag tvungen att ställa in två koncept-klubbar som skulle ha premiär nu i somras!

Genom allt det har jag även gått/går igenom ett breakup, jag är inte duktig på att skriva eller visa på när jag mår dåligt. Hata att besvära folk med mina problem eller kanske möjligtvis visa mig svag. Kan lätt känna mig misslyckad. Men denna blogg ska finnas för att jag ska kunna skriva av mig! Det får alltid mig att mår bättre, det hjälper mig att sortera mina tankar.

När jag mår som sämst, jobbar jag! Jag blir oftast som mest kreativ och aktiv, men att mår som jag har mått under covid och inte kunnat ta utlopp som jag brukar, har nästan knäckt mig. Men just nu är fokus på att varva ner, lär mig att känna av mer. Komma tillbaks till nåt lugn och lära mig att vara ensam igen. Men ja, lättare sagt än gjort, jag har några projekt på G som ni lär få ta en del av här.

Jag vill bara uppdatera lite, framöver kommer jag fokusera mer på mode och tips som jag vet många av er har frågat efter! Och såklart allt annat jag gör runtomkring. 

 

Foto Natalie Greppi

Greppi.se

Kommentera
 1. {{comment.comment_author}}

Kosteröarna.


Denna vecka skulle det har varit West Pride och därför tagit ledigt från Myrorna i två veckor. Så jag har haft ofrivillig semester kan man säga, inget jag klagar på så, men hade gärna fortsatt mitt jobb med West Pride och jobba med frågor jag brinner för. Det är trots allt Pride månad och vi måste fortsätta kämpa mot homofobi och ojämlikhet!

Jag och Erik hade pratade om att åka iväg till Koster för några veckor sen. Han ville gärna visa mig Kosteröarna eftersom jag hade aldrig varit där. Till slut bestämde vi för att åka och det va precis vad vi behövde.

Just nu är jag faktiskt på väg tillbaka till Göteborg och haft magiska dagar i Kosteröarna. Just nu är koster rätt tomt, precis som jag gillar det! Här kommer en liten bildbomb av dagarna.

Vi hade riktig tur med vädret.

Hyra & cykla överallt.

Såhär fri kände jag mig plötsligt!

Kvällar vid havet.

Rekommenderar verkligen! Pågrund av covid har många boende halva priset. Självklart viktig att ha ansvar och respektera restriktioner från hälsomyndigheten när man reser! Viktigaste för mig va att vara ute i naturen.

Ha en fin sommar så länge.

(Inlägget skrev igår 9.juni.2020)

Kommentera
 1. {{comment.comment_author}}

The Summer Hat


Hej!

Sommaren är här och precis som för många andra har mycket förändrats, jag kommer att uppdatera er så småningom vilka förändringar som har hänt hos mig. Vi kan börja med att jag har hunnit flytta och är nu mera singel. Det är en process som jag och mitt ex håller på att bearbetar. Fokus i mitt liv just nu är att bearbeta olika känslor som kommer upp och se till att mår bra. Här kommer lite bilder som jag själv tagit… Plockade lite blommor, satt upp ett vit tyg och tog lite bilder.


Kommentera
 1. {{comment.comment_author}}


Min syster har skrivit en text som jag tycker är viktig, vi båda har diskuterat detta väldigt mycket och pratat om hur Sverige och många andra länder inte ta detta på allvar. Att jämföra Corona-viruset med cancer och andra vanligare influenser är helt sjukt… Första gången vi tycker samma, brukar aldrig hända…


Risken för spridning i Sverige enligt folkhälsomyndigheten gällande Covid-19”mycket hög och vi vet ej omfattning på hur denna spridning är”. Detta senast idag. Totalt har Sverige fått 326 bekräftade fall än så länge. Medan i Italien är närmare 9170 smittade och av dessa har 463 dött. Det är en hög dödlighet enligt siffrorna. (Uppdaterat senaste igår från GP).

”Influensan” började i ett diktatur land som såklart mörkar antalet dödsfall och man måste sluta vara naiv och egoistisk och inse allvaret i detta. Vi alla känner någon gammal och någon sjuk. Jag ligger i riskzon. Jag ska inte behöva dö i influensa bara för att en dum jävel var tvungen att åka på en skidresa trots att man visste om risken för smitta var mycket hög. Folk dör varje dag av olika skäl men vi ska inte förminska detta som folkhälsomyndigheten först gjorde.

Vi har inte en aning om hur det här muterar sig och egentligen inte större kunskap. Hur kan man då välja att kläcka ur sig kommentarer som ”det är som vilken influensa som helst” eller t.o.m jämföra detta med ”vanligare sjukdomar” som folk dör i. Ni som är friska i övrigt ja ni kommer ju förmodligen överleva detta. Men vi andra som inte är??

Och slutligen. Vår ekonomi? Börsen har rasat och flera människor sitter i karantän. Hela Italien sitter i karantän. Kina kunde förebygga smitningen på ett smidigt och snabbt sätt och är nu på bättringsväg. Men hur många länder är det som är lika effektiva som Kina?
Om spridningen fortsätter i den här takten för man ej tog det på allvar från första början så kommer Sverige att sättas i karantän också. Vi alla vet att svenskt sjukvård inte kan ta hand om alla som kommer få smittan och behöver vård t.ex. många äldre och sjuka människor.

För att inte tala om u-länder som inte ens har tillgång till rent vatten och mat dagligen. Självklart är detta ingen anledning till panik och jag kommer precis som många andra i riskzon fortsätta mitt liv som vanligt. Fast kanske inte resa någonstans närmaste tiden för undvika flygplatser och vara mer försiktig helt enkelt och hoppas på det bästa.

Det jag ville få ut av texten var att detta måste tas på allvar och att man måste komma ur sin ”trygga bubbla” att vi sitter säkert och inget händer oss. Vi måste vara bättre på att ta svåra beslut snabbare (Sverige) och inte förminska något vi vet så lite om. Och speciellt inte jämföra med sjukdomar såsom cancer och självmord??? Det har inte med saken att göra överhuvudtaget så sluta genast med det!

Kram!
Ps tvätta händerna ALLTID!!! Och nys förfan i armvecket.

– Pamela Lima.

Kommentera
 1. {{comment.comment_author}}

West Pride 2020


Hej alla!

Jag vill först och främst ber om ursäkt till mina vänner och bekanta, ja jag vet att det är fett ocharmigt att göra det i ett blogginlägg. Men tänker att det är främst de som läser denna blogg. Jag ber om ursäkt för att jag är så otroligt virrig och har haft så himla lite tid till mina vänner, men det finns självklart anledningar till det.

Det är t.ex bara 100 dagar kvar tills West pride och den här veckan är det sista veckan att ansöka till program!! Tycker verkligen att alla ska passa på och ansöka, du få chansen att komma in i West Prides plattform och vara med. Detta plattform prioriterar dig som Hbtqi+ person och det är inte många plattformer som gör det, så passa på! TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANMÄLAN!!

Jag vill även rekommendera er att den 3/3 spelar jag på Folk inför en premiär av XY Chelsea som är en dokumentär om Chelsea Manning, trans kvinna och soldat i amerikanska armen, som dömdes till 35 års fängelse för att har läckt hemlig militär information om krigsbrott i Irak och Afghanistan.


Ni ser att jag har många bollar i luften vilket leder till väldigt lite utrymme till annat, det är en perioden i mitt liv just nu. Men jag tänker att jag gör en liten lista med vad det är jag gör och vilka projekt jag medverkar i just nu. Brukar vara en återkommande punkt i min blogg, periodvis….Men på något sett går dessa sysselsättningar lite hand i hand också…

Vad jobbar jag med just nu:

Myrorna – Mitt stabila punkt.

Klubb – Hemligt stor projekt på gång.

Dj – Ja, jag spelar ändå flera gånger i månaden.

P4 – Pratar om mode på P4, förmiddagsprogrammet.

West Pride – Platschef för West pride, bokar in program .

Kommentera
 1. {{comment.comment_author}}

Bypedro

Jag är den ”kreativa” killen som älskar det estetiska i livet. Ett utav mina största intressen är att fota och skapa kreativa skapelser allt från bilder, styling, design och konst!

Mest lästa

 1. Lätt att vara trendig.
 2. Rätt färger ger rätt glam
 3. Lookbook-fall prep
 4. Var i livet är jag?
 5. PINKY
 6. Fransjacka
 • Arkiv

 • Sök mig.