Bypedro

Bypedro

  1. Back to Sweden!

    Lämna en kommentar

    Så nu har jag varit i Stockholm sen i lördags, jag och Marielle ( hon ni ser på bilden) pimpade oss och bestämde att fira. Kvällen blev lång och stökig att jag vaknade inte så speciellt kry dagen efter. Hela denna veckan har jag inte haft orken med något och idag är det lite bättre men inte helt frisk ännu.

    Det är blandade känslor att vara tillbaka, men ändå skönt på ett sätt. Sverige är ändå mitt hem och man är alltid bekvämaste hemma. Saknat mitt umgänge och allmänt mitt liv jag har här! Imorgon kommer min pojkvän Erik som jag längtar efter så sjukt mycket. Och på fredag kommer massa gbg vänner, vilket jag ser väldigt framemot. Jag är i Stockholm tills den 22 dec och förutom denna vecka har jag faktiskt inget planerat eller nån sysselsättning, så om det är någon här som har en sysselsättning eller vill hitta på något? Hit me up!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *