Bypedro

Jag har inte varit med i melo!

HEJ!

Sen jag kom hem från Portugal har jag varit väldigt fokuserat på få att få allting att funka, min ekonomi, förhållande, jobb osv (sånt man har undvikit tills det inte går att undvika nån mer)… På helgerna är det klubb Pedro som gäller och efter det är jag oftast översvämmad av det sociala, så håller mig för mig själv oftast resten av veckan!.. Det kan vara både bra och dåligt, känner inte att jag träffa mina närmaste lika mycket och jag isolerar mig själv mer och mer. Ett beteende jag haft väldigt länge när jag känner att jag behöver egen tid.

Jag lovade mig själv att inte gå tillbaka till mina ”dåliga” vanor när jag kom hem, och försöker verkligen förhålla mig till det. Men det är väldigt svårt när jag har byggt upp en sån stor socialomgivning omkring mig. Men fokuserar på att planera klubb kvällar och träningen, kommer inom kort att göra ett jobb för Junk Yard tillsammans med Yasmin fröjd, väldigt taggad på att visa er det.

För nån dag sedan tog jag en jogging tur till röda sten och sedan häng med Adam (dagen alla dessa bilder kommer ifrån). Våren smyger sig in och allt blir klarare och inte bara naturen men även människorna börja väckas till liv. Ångest försvinner av solen och piggheten börja pirra i kroppen. Sist men inte minst så är jag absolut inte med i melo, jag följer knappt programmet. Förra veckan började jag få sms, DMs, där folk va sura för att jag inte hade sagt något om melodifestivalen. Ja kanske för att jag inte alls varit med!

Vi hörs snart!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Bypedro

Jag är den ”kreativa” killen som älskar det estetiska i livet. Ett utav mina största intressen är att fota och skapa kreativa skapelser allt från bilder, styling, design och konst!

Mest lästa

  1. Rätt färger ger rätt glam
  2. Var i livet är jag?
  3. Lookbook-fall prep
  4. PINKY
  5. Fransjacka
  • Arkiv

  • Sök mig.