Håkanbloggen

Tillsammans i mörker

En vecka har gått sedan Tillsammans i mörker släpptes. En vecka har det också tagit att skriva det här. På en vecka har mycket hänt.

Åh igen, igen så får jag känna den där känslan som så många vet vilken jag pratar om. När allt helt plötsligt handlar om Håkan. När han dyker upp efter en tids tystnad är det alltid som en vulkan som ÄNTLIGEN exploderar. Den ligger och väntar, mullrar och man undrar, väntar och längtar. Man vet att snart, snart händer det igen. I torsdags sa det pang.

Han var tillbaka. Med en så otrolig singel att det är svårt att ta in. Jag blir aldrig besviken och det är något jag lär mig för varje gång. Det är fantastiskt och spännande när en musiker man älskar bara fortsätter vara förjävla bra. Fortsätter kännas. Fortsätter hitta nya vägar in i ens liv samtidigt som livet tar ny form och hittar nya skepnader. Livet är allt det där som pågår i hans musik.

På alla olika sätt är det bara livet. Och livet är de vackraste stunderna. Tillsammans i mörker är en vacker, mörk singel. Allt spelas upp som en film framför mig. Jonna, natten, pistolen under kudden.. Bron mot allt och ingenting. På väg mot allt. Allt målas upp bakom ögonlocken. Så finner man sig där, i hans värld, igen. Den bästa världen jag och mina vänner vet.

Fan vad fint det är att han är tillbaka. Jag längtar så otroligt mycket efter albumet. Det ska bli så himla roligt att få höra ännu mer magi.

Idag släpptes även en video. En video där jag råkar vara med tillsammans med två vänner. En liten video till Tillsammans i mörker. Hur det känns? Jag fattar ingenting! Hur hamnade jag här? För 8 år sen kunde jag inte tro att det jag älskade mest skulle förflytta sig ur sovrummets väggar. Inte till Ullevi, New York eller Berlin. Och inte kunde jag någonsin kunnat föreställa mig att jag skulle få medverka i något så fint. Att jag skulle få medverka i hans video(!!!!!!!!!!!!!!!!!!).

Jag länkar videon här:

Tack Håkan. Tack alla fina vänner. Tack musiken – där allt börjar och slutar❤

1 kommentar
  1. {{comment.comment_author}}

Håkanbloggen

Välkommen in för att ladda upp inför Håkan på Ullevi. Jag som driver denna bloggen heter Mathilda Edman. Ni hittar mig på Mathildawnedman @ Instagram och här.

Mest lästa

  1. Tankar från en drömmare
  2. Nu kan du få mig så lätt
  3. Vamos fugir!
  4. Här kommer lyckan..
  5. Håkan och hans influenser